CRIMA din Copou. Povestea de DRAGOSTE dintre DERBEDEUL criminal și PREMIANTA ucisă

CRIMA din Copou. Povestea de DRAGOSTE dintre DERBEDEUL criminal și PREMIANTA ucisă

Diana va fi înmormântată, astăzi, lângă Iași. Diana, fata ucisă cu sânge rece, sâmbătă, era o elevă de 10, olimpică la limba română și învăța la Liceul Dimitrie Cantemir. Locuia în cartierul Frumoasa și s-a despărțit de iubitul care a ucis-o în urmă cu două luni. Acesta ar fi fost gelos că ea a postat pe Facebook mai multe fotografii cu un alt băiat. Deși erau foarte diferiți, ea eminentă iar el cu media cinci la purtare, au format totuși un cuplu.

Prietenii și vecinii Dianei au povestit că aceasta era foarte sociabilă și parea chiar veselă în ultima perioadă. Era permanent preocupată de școală.  ȘI profesorii Dianei spun acelașI lucru. Mariana Agavriloaie, fosta dirigintă a declarat presei locale: "Foarte mare tragedie și pentru familie, și pentru scoală, pentru toată lumea. O eleva bună, cumințăcă. Așa i-a fost sfârșitul..."

În vreme ce Diana învăța foarte bine, el avea numai probleme la școală. Despre el se știe că îi plăceau cursele ilegale de mașini, desi nu avea permis. Era elev în clasa a IX a, iar Ștefan Chitirau, directorul Grupul școlar "Mihail Sturdza" Iași a spus că "la sfârșitul semestrului I, a avut 60 de absențe nemotivate, deci media cinci la purtare. De asemenea, are patru corigente pe semestrul I."

 Familia lui Eduard Perju locuiește în Horpaz, lângă Iași. Părinții lui au o firmă de confecții metalice, care are sediul în Tomești. Unul dintre vecinii familiei Perju a povestit că i-a vazut pe Eduard și pe Diana înainte cu două zile de crimă,  într-o mașină.  Unei alte vecine i s-a părut că sâmbătă, în jurul orei 11:00, Eduard părea mult mai relaxat ca de obicei. În plus, Perju era foarte respectuos și nu se așteptau să ucidă cu sânge rece.

Mama Dianei este infirmieră la Spitalul de Neurochirurgie Iași, iar tatăl ei are două locuri de muncă, pentru a-și putea întreține familia.

Diana a fost ucisă, sâmbătă, pe o bancă din parc, unde se întâlnise cu fostul ei iubit, Eduard Perju, de 16 ani. El i-a spus că are o surpriză și că trebuie să se întoarcă cu spatele pentu a-I pune la gât un colier. A sugrumat-o apoi a fugit, lăsând-o în stare de inconștiență.  Fata a fost gasita intinsa pe jos, fara viata, de o trecatoare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

4 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

5 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?