CRIMĂ ÎN STIL MAFIOT. Cine este bărbatul omorât și aruncat în portabagajul unei mașini abandonate în fața secției de Poliție

CRIMĂ ÎN STIL MAFIOT. Cine este bărbatul omorât și aruncat în portabagajul unei mașini abandonate în fața secției de Poliție

Bărbatul al cărui cadavru a fost găsit într-u geamantan din portbagajul unei maşini în Bucureşti se presupune că este un rezident de origine siriană, de 53 de ani, cunoscut cu numele de Saleh Haj Moustafa, spun surse judiciare. Autoturismul cu care circula aparţinea SC Perla Majestic din Consanța, dar se pare că bărbatul nu era angajat al complexului hotelier, deşi se spune că administra hotelul din Olimp, al companiei. Medicii de la IML nu au dat, până la această oră, informații certe cu privire la vârsta și identitatea cadavrului. 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, acesta ar avea domiciliul în Bucureşti, fiind căsătorit cu o româncă, împreună cu care ar avea o fiică minoră. Potrivit apropiaţilor, Moustafa avea o firmă prin care aproviziona cu mărfuri generale hoteluri şi restaurante. Avea contract şi cu SC Perla Majestic căreia, în timpul verii, îi furniza alimente şi alte materiale necesare celor cinci hoteluri de pe litoral, ale companiei.

Cine este patronul de la Perla Majestic

Mohammad Murad este un libanez venit in Romania in perioada in care arabii erau "fratii" lui Ceausescu. Dupa 1989, acesta, ca mai toti conationalii sai, s-a apucat de afaceri. In momentul de fata, Murad are o avere estimata la 50 milioane de dolari, si afaceri in mai multe domenii de activitate. Acum nimeni nu pare sa mai aminteasca de prieteniile inchegate personajul nostru, Mohammad Murad, cu Viorel Hrebenciuc, Adrian Nastase, Rodica Stanoiu, Dan Matei Agathon, Mihai Tanasescu si cu Calin Popescu-Tariceanu sau Stelian Dutu. Omul de afaceri este deopotriva cunoscut atat vechiului regim cat si mai ales actualilor guvernanti.Reteaua de restaurante "Spring Time" si grandiosul lant de hoteluri si restaurante concentrate sub brandul Perla Majestic sunt expresia succesului pe care l-a avut in afaceri Murad.Extinderea acestei ultime megafaceri nu ar fi fost posibila fara spatele politic pe care libanezul si l-a construit in ultimii 15 ani.Litoralul lui MohammadZona cuprinsa intre statiunea Mamaia si orasul Navodari este o zona cu potential pentru toti cei care doresc sa faca afaceri cu terenuri. In ultimii ani, zona a fost impartita intre doi jucatori, fostul prefect de Braila, Mihai Manea, si omul de afaceri Murad. Cei doi au beneficiat tot timpul de sprijinul PSD, iar acum se afla in gratiile primarilor si liderilor Aliantei.Investitiile realizate in locuinte de vacanta din zona Navodari apartin insa omului de afaceri de nationalitate libaneza. Acesta detine, prin Perla Majestic Grup, hotelurile Select, Perla, Majestic din Mamaia, Majestic din Olimp, Cozia si Majestic din Jupiter, precum si doua complexe de apartamente langa Navodari. Coral Beach I a fost o afacere care a adus beneficii importante grupului Perla Majestic. Un apartament de vacanta situat in complexul Coral Beach ajunge la 60.000 de euro, iar Mohammad a reusit sa vanda aproape toate locuintele.


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...