CRIMĂ oribilă la SLATINA/VIDEO

Crimă oribilă la Slatina în judeţul OLT: femeie tâlhărită şi ucisă cu mai multe lovituri de cuţit.

Oribila faptă s-a petrecut în jurul orelor 18.00, în plină stradă, pe strada Toamnei de lângă terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv, pe segmentul cuprins între magazinul Profi şi sediul Direcţiei Economice. O femeie care trecea prin zonă a văzut ce s-a întâmplat şi a sunat imediat la numărul „112”. O ambulanţă a sosit de urgenţă la faţa locului, dar nu a mai putut ajuta victima în niciun fel, aceasta fiind găsită într-o baltă de sânge şi fără puls.

„În jurul orelor 18.02 am fost sunaţi că o femeie zace în stradă undeva lângă piaţa Zahana, pe strada Toamnei. Am trimis un echipaj la locul menţionat dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă – o femeie în vârstă de 49 de ani. Femeia a fost găsită decedată, prezenta multiple plăgi prin înjunghiere toraco-abdominale, avea şi carotida tăiată”, a declarat dr. Mădălina Deloreanu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

Conform unui martor prezent la momentul faptei, un bărbat ar fi atacat-o pe victimă(Norica N., n.r.) din spate, iar aceasta ar fi încercat să se împotrivească. Pentru că a întâmpinat rezistenţă, necunoscutul a înjunghiat-o de mai multe ori, după care a părăsit în fugă locul.

 Poliţiştii încearcă acum să dea de urma ucigaşului. A fost deja stabilit un cerc de suspecţi şi vor fi organizate filtre pe arterele rutiere din judeţ.

„Am fost apelaţi să intervenim pe strada Toamnei în jurul orelor 18.00, de la numărul unic 112, unde ni s-a spus că se află căzută în stradă o persoană de sex feminin care prezintă mai multe leziuni traumatice în zona gâtului produse prin înjunghiere. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă pentru stabilirea cauzelor în care s-a produs evenimentul”, a declarat comisar Iulian Nicolae, purtător de cuvânt interimar al Poliţiei Olt.

Crima va fi cercetată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina. Cadavrul victimei a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală care, sâmbătă, va efectua necropsia pentru a stabili cauzele exacte ale morţii.

Despre victimă se ştie că se întorcea de la piaţă în momentul atacului. Mai multe mere au fost găsite risipite peste tot la locul crimei. Femeia locuia cu soţul şi avea două fiice – una plecată în Franţa, iar cealaltă locuieşte tot în Slatina. 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Imagini șocante la New York, cu mașinile NYPD intrând în protestatari

2 Rareș Bogdan, veste tristă pentru Ciuma Roșie: PSD să-și ia adio de la guvernare, cât timp va fi Klaus Iohanni…

3 Document / Un studiu care aruncă în aer 3 luni de exagerări: Cei care sunt asimptomatici nu-i pot contamina pe c…

4 Rareș Bogdan îi dă în vileag: Ciuma Roșie a simțit mirosul miliardelor de la UE, de aceea vrea dărâmarea Guver…

5 Vânzători de țară! / PSD refuză să aprobe rapoartele SRI în Parlament ca să nu afle românii despre extremismul e…

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Imagini din toată lumea de la eclipsa / superluna de aseară