Culmea infracţiunii/ Vânzătoare de papagali, cercetată pentru înşelăciune după ce a vândut o pasăre care nu vorbeşte

Culmea infracţiunii/ Vânzătoare de papagali, cercetată pentru înşelăciune după ce a vândut o pasăre care nu vorbeşte

O femeie este cercetată de poliţiştii bucureşteni după ce un bărbat a depus o reclamaţie în care s-a plâns că a cumpărat de la ea un papagal despre care scria în anunţul de vânzare că este blând şi vorbitor, însă pasărea nu vorbeşte şi este sălbatică, potrivit unor surse din Poliţie, relatează Mediafax.

Potrivit surselor citate, un bărbat a venit, luni, la sediul Secţiei 11 şi a a depus o plângere în care a explicat că, în cursul lunii mai, a cumpărat, de la o femeie, un papagal care era prezentat, în anunţul de vânzare pus pe un site specializat în astfel de anunţuri, ca fiind "blând şi vorbitor".

Cu toate acestea, deşi a trecut aproximativ o lună de când l-a adus acasă, papagalul pentru care bărbatul susţine că a plătit 1.600 de lei, nu ar fi vorbit niciodată şi ar fi foarte sălbatic.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru înşelăciune şi au identificat-o pe femeia care a vândut pasărea, aceasta urmând să fie chemată la Secţia 11 pentru audieri.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

2 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Ce scrie fata lui Putin în online despre războiul din Ucraina când crede că lumea nu știe cine e