Cum să iei MITĂ de Moş Nicolae?/Mai şi postase un mesaj că-l aşteaptă/Moşul nu l-a dezamăgit...

Cum să iei MITĂ de Moş Nicolae?/Mai şi postase un mesaj că-l aşteaptă/Moşul nu l-a dezamăgit...

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează sâmbătă percheziții la președintele CJ Buzău Cristinel Bîgiu, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Aceleași surse au precizat că perchezițiile se desfășoară la domiciliul acestuia și că la finalul lor cel mai probabil va fi adus la DNA central.

Potrivit surselor citate, președintele Consiliului Județean Buzău ar fi fost prins în flagrant în timp ce lua mită.

Bîgiu postase, înainte să fie săltat de procurorii DNA, un mesaj de Sfântul Nicolae. ”Aveți ghetuțele pregătite? Moș Nicolae este pe drum. Să ne aducă sănătate și liniște, tuturor!”, îi cerea el Moșului, care i-a adus, în schimb, mascații.

Marian-Cristinel Bîgiu (PSD) conduce Consiliul Judeţean Buzău din iunie 2012. El a fost unul din cei care, în baza Ordonanţei traseiştilor, trecuse de la PNL la PSD.

În perioada 2008-2012 a avut un mandat de senator, iar înainte a fost preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (mai 2007 - noiembrie 2008), prefect al judeţului Buzău (ianuarie 2005 - mai 2007) şi vicepreşedinte al CJ Buzău (iunie 2004 - ianuarie 2005).




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...