Curtea de Apel Brașov: Paul, în arest la domiciliu

Curtea de Apel Brașov: Paul, în arest la domiciliu

Magistrații Curții de Apel Brașov au decis sâmbătă plasarea un arest la domiciliu a lui Paul, în dosarul privind retrocedarea nelegală a Fermei Băneasa.

Paul este acuzat de procurorii DNA de cumpărare de influență, spălare de bani și complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru altul un folos necuvenit cu consecințe deosebit de grave, și a fost prezentat sâmbătă Curții de Apel Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, care a fost respinsă de magistrați.

Decizia nu este definitivă, procurorii putând face contestație.

La ieșirea de la instanță, prințul Paul a afirmat că va pleca direct la București. El a precizat că în continuare se consideră nevinovat și că se simte puțin mai relaxat după decizia Curții de Apel Brașov.

Avocatul acestuia a susținut că nu a făcut contestație la decizia de sâmbătă a Curții de Apel Brașov.
Direcția Națională Anticorupție a informat vineri că procurorii au dispus reținerea prințului Paul și luarea măsurii controlului judiciar față de președintele Academiei de Științe Agricole din România, Gheorghe Sin, în dosarul privind retrocedarea nelegală a Fermei Băneasa.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Surpriză mare! Armamentul rusesc capturat în Ucraina colcăie de microcipuri fabricate în SUA!