Curtea de Apel Brașov: Paul, în arest la domiciliu

Curtea de Apel Brașov: Paul, în arest la domiciliu

Magistrații Curții de Apel Brașov au decis sâmbătă plasarea un arest la domiciliu a lui Paul, în dosarul privind retrocedarea nelegală a Fermei Băneasa.

Paul este acuzat de procurorii DNA de cumpărare de influență, spălare de bani și complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru altul un folos necuvenit cu consecințe deosebit de grave, și a fost prezentat sâmbătă Curții de Apel Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, care a fost respinsă de magistrați.

Decizia nu este definitivă, procurorii putând face contestație.

La ieșirea de la instanță, prințul Paul a afirmat că va pleca direct la București. El a precizat că în continuare se consideră nevinovat și că se simte puțin mai relaxat după decizia Curții de Apel Brașov.

Avocatul acestuia a susținut că nu a făcut contestație la decizia de sâmbătă a Curții de Apel Brașov.
Direcția Națională Anticorupție a informat vineri că procurorii au dispus reținerea prințului Paul și luarea măsurii controlului judiciar față de președintele Academiei de Științe Agricole din România, Gheorghe Sin, în dosarul privind retrocedarea nelegală a Fermei Băneasa.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu