CUTREMURE în serie în România

CUTREMURE în serie în România

Risc Seismic

3 cutremure au zguduit România în dimineaţa zilei de vineri, 6 februarie. Primul cutremur a avut loc la ora 1.58, în zona seismică Vrancea, în judeţul Buzău. Seismul cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs la o adâncime de 134 de km şi s-a simţit în mai multe oraşe din România.

Al doilea cutremur a avut loc la ora 4.06, în zona seismică Vrancea, în judeţul Vrancea. Cutremur de suprafaţă, produs la o adâncime de doar 7 kilometri. seismul a avut o magnitudine de 2,2 grade pe scara Richert.

După doar 5 minute, la ora 4.11, un cutremur de 2 grade pe scara Richter s-a produs în zona seismică Maramureş, în judeţul Satu Mare, la o adâncime de 7 km.

Activitatea seismică în România este foarte intensă în 2015. De la începutul anului, aproape 70 de cutremure s-au produs în ţara noastră, cel mai puternic cu o magnitudine de 4,6 grade pe scara Richter.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu