CUTREMURE la granițele cu Ucraina și Ungaria

CUTREMURE la granițele cu Ucraina și Ungaria

Risc Seismic

Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs, duminică, la ora locală 14,30, la granița de nord a României, în Ucraina, la o adâncime de 4 kilometri, conform Institutului Național pentru Fizica Pământului /INFP/. 

Tot duminică s-au mai produs două seisme ușoare la granițele României, unul tot la cea cu Ucraina, la ora 13,56, la o adâncime de 5 kilometri, și altul la granița cu Ungaria, la o adâncime de 3 kilometri. Ambele cutremure au avut o magnitudine de trei grade pe scara Richter

În această lună s-au înregistrat mai multe cutremura în zona seismică Vrancea, cel mai puternic fiind cel din 14 iulie, la ora locală 02,35, în județul Buzău, la o adâncime de 147 de kilometri, respectiv 4,2 grade pe scara Richter.

Anul trecut, pe 22 noiembrie, a avut loc un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, mișcarea tectonică fiind cea mai mare înregistrată în România în ultimii ani. AGERPRES

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”