Dan Adamescu, suspectat că a mituit judecătorii de la Tribunalul București aflați acum în arest, a ajuns la DNA

Dan Adamescu, suspectat că a mituit judecătorii de la Tribunalul București aflați acum în arest, a ajuns la DNA

Miliardarul Dan Adamescu a ajuns în urmă cu puțin timp la DNA, pentru a da declarații în dosarul celor patru judecători de la Tribunalul București aflați deja în arest. Ieri, polițiștii și procurorii au efectuat nouă percheziții la domiciliul omului de afaceri și la sediul mai multor firme pe care le controlează, iar astăzi acesta urmează să fie audiat. Procurorii îl suspectează că ar fi oferit judecătorilor corupți mită 40.000 euro pentru a scăpa de insolvență două dintre firmele sale. Banii ar fi ajuns la destinatari prin intermediul unuia dintre avocații săi. Acesta ar fi chiar George Claudiu Dumitru, avocatul care s-a sinucis luni aruncându-se în fața metroului, în stația Piața Universității, la puțin timp după ce a fost audiat în dosarul judecătorilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu