Descinderi ale procurorilor DNA la Primăria Timişoara, de unde sunt ridicate documente în legătura cu un schimb de terenuri

Descinderi ale procurorilor DNA la Primăria Timişoara, de unde sunt ridicate documente în legătura cu un schimb de terenuri

Procurorii DNA au descins, marti, la sediul Primariei Timisoara, de unde ridica mai multe documente, iar potrivit unor surse judiciare ar fi vorba despre un schimb de terenuri intre municipalitate si doua firme private, dar si despre un contract pentru intretinerea spatiilor verzi. Potrivit procurorului-sef al DNA Timisoara, Tamas Schiffbeck, marti, procurorii anticoruptie au descins la Primaria Timisoara pentru a ridica mai multe documente. "Procurorii DNA Timisoara sunt la Primarie de unde ridica mai multe documente. Mai multe detalii nu va pot da momentan", a declarat Schiffbeck pentru Mediafax.

La scurt timp dupa ce procurorii au intrat in sediul primariei, edilul Nicolae Robu (PNL) a parasit cladirea institutiei, spunand ca merge pe un santier din municipiu, pentru a verifica stadiul unor lucrari.

Conform unor surse judiciare, descinderile ar avea legatura cu un schimb de terenuri pe care Primaria Timisoara l-a facut in anul 2012 cu doua firme private din oras, pentru ca societatile respective sa mute o constructie din sticla pe schelet din fier, pe care o aveau in proprietate, din Piata Victoriei din municipiu.

De asemenea, potrivit surselor citate, perchezitiile ar viza si un contract incheiat in 2013 de Primaria Timisoara cu o firma pentru intretinerea spatiilor verzi, SC Rogera SRL.

In urma cu o saptamina, procurorii DNA au descins la Primaria Timisoara, de unde au ridicat mai multe documente privind finantarea de catre Consiliul Local a echipei de fotbal FC Poli Timisoara.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 Așa o fi?

5 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani