Dezvăluiri INCENDIARE în scandalul BERCEA-BĂSESCU: "Soţia lui Mircea Băsescu o să fie audiată!"

Dezvăluiri INCENDIARE în scandalul BERCEA-BĂSESCU: "Soţia lui Mircea Băsescu o să fie audiată!"

Soţia lui Mircea Băsescu o să fie audiată. / FOTO: www.bzi.ro

Cea mai nouă dintre anchetele ce-l privesc pe fratele preşedintelui României se referă la o plângere penală împotriva lui Mircea Băsescu şi a doi procurori constănţeni, despre care aţi aflat, în premieră, din ziarul ”ring”. Plângerea a fost depusă la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi deja, după audierea fiului lui Bercea Mondial, s-a trecut la o nouă etapă: administrarea de probe şi audierea de persoane, printre care şi Doina Băsescu, cumnata preşedintelui României.

"Noutăţi sunt doar în dosarul de la Parchetul Înaltei Curţi, unde a fost audiat deja Băsică şi unde procurorul de caz ne-a aprobat solicitarea de probe, urmând să fie audiate o mulţime de persoane, inclusiv soţia lui Mircea Băsescu. Este un dosar care se referă la încălcarea dispoziţiilor legale, favorizarea infractorului, abuz în serviciu, represiune nedreaptă. S-a făcut plângere împotriva a doi procurori de la Constanţa implicaţi în cazul de şantaj. Noi am avut probe pentru că am lucrat cu materialul clientului, în sensul că în încheierea Tribunalului Constanţa se arată că procurorul de caz a greşit şi nu şi-a verificat competenţa, cerând interceptări la o instanţă inferioară. Acestea sunt încălcări grave ale legi", spune acocatul Pavel Abraham.

"Soţia lui Mircea Băsescu o să fie audiată întrucât a asistat la unele discuţii", a spus avocatul.

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”