DIICOT a făcut 20 de percheziţii la grupările Ştoacă,Toboşarii şi Brutaru. Procurorii spun că acestea au traficat cantităţi mari de heroină

DIICOT a făcut 20 de percheziţii la grupările Ştoacă,Toboşarii şi Brutaru. Procurorii spun că acestea au traficat cantităţi mari de heroină

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Bucuresti impreuna cu politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti -Serviciul Antidrog au efectuat, luni, 20 perchezitii in Capitala.

Actiunea a vizat destructurarea a trei grupari infractionale organizate (Stoaca,Tobosarii si Brutaru) specializate in traficul de droguri de mare risc, informeaza un comunicat DIICOT.

"In cauza exista suspiciunea rezonabila ca in perioada septembrie 2014- martie 2015, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, membrii gruparii au comercializat importante cantitati de heroina catre consumatori din municipiul Bucuresti, in special de pe raza sectorului 5", scrie sursa citata.

Cu ocazia perchezitiilor domiciliare, au fost gasite si ridicate aproximativ 98 doze de heroina portionate in vederea vanzarii, 10 grame heroina, peste 100 comprimate metadona si sume de bani provenite din vanzarea de droguri,respectiv, 1500 lei, 275 euro si 100 USD.

Procurorii DIICOT Bucuresti au luat masura preventiva a retinerii fata de 13 inculpati urmand a fi prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 ULTIMA ORĂ Culise din ședința PNL / S-a pus batista pe țambal! Cîțu nici nu s-a dus. Orban a făcut liniște în 30…

4 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc

5 Hemoroizii lui Iliescu / O mare nulitate securistă a României