DIICOT: Grupare specializată în trafic ilicit de canabis, destructurată

DIICOT: Grupare specializată în trafic ilicit de canabis, destructurată

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au destructurat o grupare specializată în trafic ilicit de canabis, fiind reținuți trei inculpați față de care Tribunalul București a luat măsura arestării preventive.

Potrivit unui comunicat emis vineri de DIICOT, pe 21 septembrie inculpații Sergiu Gavriliu și Ovidiu Costin Toma au fost depistați pe raza județului Ilfov în timp ce dețineau în vederea traficării cantitatea de aproximativ 58,75 kg masă verde canabis (33 de plante mature), canabis cultivat într-o plantație outdoor, precum și circa 230 de grame de canabis uscat.

Ulterior, inculpatul Tudor Lenghel a deținut și vândut aproximativ 120 de grame de canabis uscat.

În cauză exista suspiciunea rezonabilă că din iulie persoanele cercetate au deținut și traficat pe raza municipiului București diferite cantități de droguri de risc.

Pe întreg parcursul procesului penal suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, precizează sursa citată.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”