Distrugătorul american 'Ross' va intra miercuri în Marea Neagră

Distrugătorul american 'Ross' va intra miercuri în Marea Neagră

Distrugătorul american USS 'Ross' se va afla, începând din 4 noiembrie, în Marea Neagră, a anunțat serviciul de presă al Flotei SUA desfășurată în Marea Mediterană, informează postul ucrainean de televiziune TSN, citat de Unian.

În comunicat se precizează că distrugătorul 'Ross' (DDG71) din clasa Arleigh Burke va participa la exerciții militare comune ale aliaților din cadrul Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO).

Nava va realiza operațiuni pentru sprijinirea securității regionale pe mare, operațiuni de căutare-salvare, va susține misiuni umanitare.

'Ross' este al doilea distrugător american al SUA care se va afla în Marea Neagră. La 30 octombrie, în Marea Neagră a intrat nava DDG 67 din aceeași clasă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…