DNA a reținut-o pe Daniela Burdeți, comisar la Garda de Mediu Mureș

DNA a reținut-o pe Daniela Burdeți, comisar la Garda de Mediu Mureș

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Târgu Mureș au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a Danielei Burdeți, comisar la Garda de Mediu Mureș, pentru nouă infracțiuni de luare de mită.

"În perioada august-decembrie 2014, Burdeți Daniela a pretins de la nouă reprezentanți ai unor agenți economici, ca aceștia să plătească către persoana respectivă, sume de bani cuprinse între 1.000-1.500 lei, în schimbul neexercitării atribuțiilor de serviciu referitoare la aplicarea unor sancțiuni pentru neregulile constatate. Din banii primiți de către persoana respectivă, jumătate din sumă i-au revenit suspectei Burdeți Daniela", informează un comunicat al DNA remis marți AGERPRES.

Daniela Burdeți urmează a fi prezentată marți la Tribunalul Mureș cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

5 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia