DNA confirmă că îl ANCHETEAZĂ pe Piedone despre cum a eliberat autorizația pentru clubul Colectiv

DNA confirmă că îl ANCHETEAZĂ pe Piedone despre cum a eliberat autorizația pentru clubul Colectiv

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) informeaza joi ca ancheteaza modalitatea de emitere a autorizatiei de functionare eliberata de primarul sectorului 4 Bucuresti, Cristian Popescu-Piedone, privind spatiul in care functiona clubul Colectiv.

Potrivit unui raspuns al DNA la solicitarea Agerpres, dosarul a fost inregistrat ca urmare a declinarii competentei de catre Parchetul Inaltei Curti in cazul unei parti din dosar.

"La data de 5 noiembrie 2015, DNA a inregistrat un dosar penal, ca urmare a disjungerii unei parti din dosar si a declinarii competentei cu privire la aspecte privind modalitatea de emitere a autorizatiei de functionare eliberata de primarul sectorului 4 Bucuresti, privind spatiul situat in Bucuresti, strada Tabacarilor nr.7 (spatiul in care functiona clubul Colectiv)", se arata in raspunsul DNA transmis joi.

Anterior, agentia Agerpres a anuntat, citand surse judiciare, ca Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie a declinat joi catre DNA cauza privind modul de emitere a autorizatiei pentru clubul Colectiv de catre Primaria Sectorului 4 si, ca urmare a declinarii, a fost inregistrat un dosar la Sectia 1 a DNA pentru abuz in serviciu.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante