DNA: Mihai Prădatu nu are și nu a avut nicio calitate procesuală în dosarele Elenei Udrea

DNA: Mihai Prădatu nu are și nu a avut nicio calitate procesuală în dosarele Elenei Udrea

Mihai Prădatu, arhitectul pârtiei de schi de la Obârșia Lotrului - Transalpina Ski Resort, care s-a sinucis la sfârșitul lunii iulie, nu avut nicio calitate procesuală în dosarele Elenei Udrea de la DNA. "Numitul Prădatu Mihai nu are/nu a avut calitate procesuală în nicio cauză legată de Udrea Elena Gabriela aflată pe rolul DNA, prin urmare nici în dosarul mediatizat sub numele de Gala Bute", a transmis DNA, în urma unei solicitări adresate de AGERPRES.

Surse judiciare au declarat că Mihai Prădatu nici nu a fost audiat la DNA în dosarul "Gala Bute".

Presa a relatat că Mihai Prădatu era "martorul-cheie" în dosarele Elenei Udrea, însă el s-a sinucis la puțin timp după ce a fost audiat la DNA.

De asemenea, conform jurnaliștilor, Mihai Prădatu ar fi fost vizat de o anchetă a procurorilor DNA, după ce acesta a cumpărat un teren de la controversatul om de afaceri Gheorghe Deaconeasa, acesta din urmă fiind condamnat în două dosare pentru retrocedări ilegale de terenuri.

Mihai Prădatu a fost găsit spânzurat, la sfârșitul lunii iulie, în apartamentul său din Râmnicu Vâlcea.

Domeniul schiabil Transalpina Ski Resort a fost inaugurat în anul 2012 pe malul Lacului Vidra, în zona stațiunii Obârșia Lotrului, după o investiție de 35 de milioane de euro.

Pârtia a fost proiectată de Mihai Prădatu și este prevăzută cu telegondole, teleschiuri, telescaune și tunuri de zăpadă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro