DNA: Șef RAR Tulcea, reținut după ce a fost prins în flagrant cu mită

DNA: Șef RAR Tulcea, reținut după ce a fost prins în flagrant cu mită

Procurorii DNA Constanța l-au reținut joi pe Doru Manole, șef al reprezentanței Tulcea al Registrului Auto Român, având și calitatea de avocat în Baroul Tulcea, pentru patru infracțiuni de luare de mită, după ce a fost prins în flagrant.

El va fi prezentat joi Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

"În perioada 10 septembrie — 7 octombrie, Doru Manole, în calitate de șef al reprezentanței Registrului Auto Român — Sucursala Tulcea, a primit de la patru persoane suma totală de 750 lei, pentru a urgenta efectuarea verificării tehnice periodice și eliberarea unor certificate de autenticitate pentru diverse autoturisme, fără a exista programare prealabilă în acest sens", se arată într-un comunicat al DNA transmis AGERPRES.

Procurorii anticorupție au procedat miercuri la constatarea infracțiunii flagrante, asupra acestuia fiind găsită suma de 200 lei.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informații și Protecție Internă și din partea Serviciul Județean Anticorupție Tulcea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”