Doi proşti se ceartă. Ponta şi Turcescu/Cine-i prost să-l creadă?” vs. ”Dottore”

Doi proşti se ceartă. Ponta şi Turcescu/Cine-i prost să-l creadă?” vs. ”Dottore”

 Victor Ponta l-a atacat, luni, pe Robert Turcescu, întrebând retoric ”cine este atât de prost încât să-l creadă pe Robert Turcescu?”. Jurnalistul i-a răspuns pe Facebook.

 Robert Turcescu a avansat un scenariu conform căruia lui Mircea Băsescu i-a fost înscenat scandalul în care se află implicat. Întrebat despre acest scenariu, Victor Ponta, potrivit stiripesurse.ro, a spus:

"Cred că nu mai există în România niciun om atât de prost încât să creadă ce spune domnul colonel Turcescu. Dânsul are niște sarcini pe diverse filiere și dacă e cineva atât de lipsit de inteligență încât să creadă în așa ceva, cred că-și merită soarta. Dar sincer, asemenea lucruri să vă închipuiți că Voiculescu sau eu, nu știu, i-am pus bani în buzunar lui Mircea Băsescu...trebuie să ai un grad extrem de redus de inteligență!".

”Îi aparține (declarația n.r-) unui plagiator dovedit, Victor Viorel Ponta, care îl chemă pe Tobă, șeful Poliției Române, "în urgență", să rezolve cererile baronului Duicu. E același ins care minte cum respiră și semna acum câteva luni celebra ordonanță ASF pentru care "unchiul" Rușanu e la mititica. E tot ăla cu "marțea neagră", cu Kazmunai și iertarea de o datorie de 400 de milioane de dolari, privatizarea eșuată de la CFR Marfa și câte și mai câte. Deci, cine pe cine crede? Dottore...!”, a scris Robert Turcescu pe Facebook.

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu