Dolj: Târgul Municipal din Craiova nu avea aviz de securitate pentru incendiu

Dolj: Târgul Municipal din Craiova nu avea aviz de securitate pentru incendiu

Târgul Municipal din Craiova nu deținea aviz de securitate pentru incendiu, motiv pentru care primise o amendă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj.

* Incendiu puternic la un târg din Craiova

Potrivit ISU Dolj, la fața locului pentru stingerea incendiului acționează 70 de pompieri cu zece autospeciale. Forțele de intervenție nu au putut alimenta mașinile cu apă de la cei doi hidranți existenți în interiorul târgului, întrucât presiunea apei pe rețea nu a permis această operațiune.

La această oră, pompierii acționează în continuare pentru stingerea focului, în urma incendiului arzând haine și încălțăminte second-hand care erau depozitate sub o structură de lemn acoperită, care se întinde pe o suprafață de aproximativ 5.000 metri pătrați.

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, la Târgul de săptămână din Craiova, în zona în care se vând haine second-hand, au informat reprezentanți ai ISU Dolj.

AGERPRES / (AS — autor: Maria Mitrică; editor: Marius Frățilă)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…