Dorin Cioabă, însoţit la urne de zeci de persoane: Am votat pentru o ţară fără discriminare

Dorin Cioabă, însoţit la urne de zeci de persoane: Am votat pentru o ţară fără discriminare

Autointitulatul rege internaţional al romilor, Dorin Cioabă, a mers, duminică, la secţia de votare din municipiul Sibiu de care aparţine însoţit de aproximativ 30 de persoane, iar la ieşire a spus că a votat "pentru un preşedinte bun şi pentru o ţară prosperă şi fără discriminare”.

Preşedintele Partidului Alianţa Democrată a Romilor (PADR), Dorin Cioabă, a ţinut, duminică, la Biserica Penticostală din cartierul Turnişor, municipiul Sibiu, slujba obişnuită de duminică, el fiind şi pastor al acestei biserci, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La finalul slujbei, Dorin Cioabă a spus că el şi cele 70 de persoane aflate în biserică s-au rugat "pentru ca Dumnezeu să le ajute să aleagă un preşedinte bun”.

De la biserică, Dorin Cioabă, însoţit de un alai de aproximativ 30 de persoane care au purtat steagul României, dar şi steaguri ale etniei romilor, a mers la secţia de votare de care aparţine şi a votat, alături de ceilalţi.

"Am votat pentru un preşedinte bun pentru România, o ţară prosperă şi fără discriminare”, a declarat Dorin Cioabă, la ieşirea din secţia de votare.

În judeţul Sibiu, numărul persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele electorale pentru alegerile prezidenţiale este de 376.750, fiind amenajate 370 de secţii de votare.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...