Dosarul ASF - CARPATICA. DAN RADU RUŞANU rămâne în AREST. E acuzat de CORUPŢIE

Dosarul ASF - CARPATICA. DAN RADU RUŞANU rămâne în AREST. E acuzat de CORUPŢIE

DOSARUL ASF - CARPATICA. Curtea de Apel Bucureşti a decis la începutul lunii martie arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului preşedinte ASF Dan Radu Ruşanu.

Ruşanu a fost reţinut, pe 25 februarie, în dosarul "Carpatica", după ce procurorii DNA au extins urmărirea penală în cazul său, pentru favorizare a infractorului şi influenţare a declaraţiilor.

Familia Ruşanu controlează şi firma International Sinaia (INTE), listată de asemenea pe piaţa Rasdaq.

Acţionarii Comat Met care nu sunt de acord cu delistarea firmei, decisă la finalul anului trecut, urmează să încaseze câte 28,87 lei/acţiune, cu 44,35% peste cea mai recentă cotaţie de la bursă, înregistrată pe 8 ianuarie, de 20 lei/titlu. Raportat la preţul de 28,87 lei/acţiune, firma este evaluată la 11,3 milioane lei.

Firma a înregistrat în primele nouă luni ale anului trecut o cifră de afaceri de 924.000 de lei, cu 33% peste cea din perioada similară din 2012, şi un profit net de 146.000 de lei, faţă de 121.000 de lei în primele nouă luni din 2012.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu