Dosarul ASF - CARPATICA. DAN RADU RUŞANU rămâne în AREST. E acuzat de CORUPŢIE

Dosarul ASF - CARPATICA. DAN RADU RUŞANU rămâne în AREST. E acuzat de CORUPŢIE

DOSARUL ASF - CARPATICA. Curtea de Apel Bucureşti a decis la începutul lunii martie arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului preşedinte ASF Dan Radu Ruşanu.

Ruşanu a fost reţinut, pe 25 februarie, în dosarul "Carpatica", după ce procurorii DNA au extins urmărirea penală în cazul său, pentru favorizare a infractorului şi influenţare a declaraţiilor.

Familia Ruşanu controlează şi firma International Sinaia (INTE), listată de asemenea pe piaţa Rasdaq.

Acţionarii Comat Met care nu sunt de acord cu delistarea firmei, decisă la finalul anului trecut, urmează să încaseze câte 28,87 lei/acţiune, cu 44,35% peste cea mai recentă cotaţie de la bursă, înregistrată pe 8 ianuarie, de 20 lei/titlu. Raportat la preţul de 28,87 lei/acţiune, firma este evaluată la 11,3 milioane lei.

Firma a înregistrat în primele nouă luni ale anului trecut o cifră de afaceri de 924.000 de lei, cu 33% peste cea din perioada similară din 2012, şi un profit net de 146.000 de lei, faţă de 121.000 de lei în primele nouă luni din 2012.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 VIDEO Priviți, noi explozii în Crimeea!

4 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

5 BREAKING Ucrainenii au lovit o nouă bază aeriană rusească în Crimeea! / Ce avioane ar avea Rusia pe aerodrom