Dragnea: Votul a decis - candidaturile lui Șerban Nicolae și Daniel Savu nu sunt acceptate

Dragnea: Votul a decis - candidaturile lui Șerban Nicolae și Daniel Savu nu sunt acceptate

Comitetul Executiv Național al PSD a decis miercuri, prin vot, să nu fie acceptate candidaturile lui Șerban Nicolae și Daniel Savu pentru șefia partidului, a anunțat președintele interimar al social-democraților, Liviu Dragnea.

"Comisia Electorală Centrală a prezentat raportul privind analiza candidaturilor depuse. Domnul Șerban Nicolae și domnul Daniel Savu au fost invitați să-și expună punctele de vedere, motivațiile, argumentele, au fost și colegi care au avut intervenții. La final, s-a supus la vot propunerea comisiei, pentru că practic se solicita modificarea regulamentului. Nu au fost de acord să se modifice regulamentul. Eu și Victor Ponta am votat în continuare împotriva regulamentului, în schimb votul a decis că nu sunt acceptate cele două candidaturi", a declarat Dragnea, la finalul ședinței CExN al PSD.

El a adăugat că, "din păcate", a rămas singurul candidat, pentru că și-ar fi dorit o competiție și pentru că niciodată nu a candidat singur pentru vreo funcție.

Întrebat dacă după alegerile interne din 11 octombrie va propune o echipă de conducere cu care să lucreze, Dragnea a răspuns că nu. "După 11 octombrie voi face câteva propuneri. Nu o listă închisă sau o echipă închisă, ci câteva principii care aș vrea să fie avute în vedere de către delegații de la Congres, dar numai ca și sugestii. Nu mi se pare corect să pui o echipă, nimeni să nu mai aibă dreptul să aibă alt punct de vedere", a menționat Dragnea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...