Elev olimpic, dat în URMĂRIRE NAŢIONALĂ de poliţişti, după ce a dispărut în condiţii SUSPECTE

Elev olimpic, dat în URMĂRIRE NAŢIONALĂ de poliţişti, după ce a dispărut în condiţii SUSPECTE

ANDREI COBUZ, elev olimpic, a dispărut de miercuri seară de acasă. Foto: ziuanews.ro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, dispariţia lui Andrei Cobuz, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" Bacău, a fost anunţată de către părinţi în cursul nopţii de miercuri, după ce adolescentul nu a mai revenit la domiciliu, transmite corespondentul Mediafax.

Părinţii le-au spus poliţiştilor că şi-au văzut fiul ultima dată în ziua dispariţiei, atunci când a plecat de acasă în jurul orei 13.30, fără bani sau alte bunuri asupra sa.

"Tânărul este cunoscut ca o persoană foarte liniştită, care nu avea devieri de comportament şi care nu a creat până acum probleme părinţilor. Conform procedurii, elevul a fost dat în urmărire naţională, poliţiştii băcăuani desfăşurând, totodată, cercetări pentru a stabili în ce condiţii a dispărut tânărul, în vederea identificării acestuia", a declarat, vineri, pentru corespondentul Mediafax responsabilul mass-media din cadrul Poliţiei Judeţene Bacău, Măriuca Samson.

Cu rezultate foarte bune la învăţătură, Andrei Cobuz ar fi trebuit să participe, la sfârşitul acestei săptămâni, la faza naţională a olimpiadei de informatică, ce se desfăşoară la Piteşti.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...