Ema Pendiuc, reținută de DNA

Ema Pendiuc, reținută de DNA

Fiica primarului municipiului Pitești, Ema Pendiuc, a fost reținută joi de procurorii anticorupție, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Sursele citate au precizat că Ema Pendiuc este acuzată de complicitate la luare de mită în dosarul în care este implicat tatăl său, Tudor Pendiuc. Ea va fi prezentată Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Primarul municipiului Pitești, Tudor Pendiuc, a fost adus la sediul central al DNA, unde este audiat de mai multe ore de procurori într-un dosar de corupție.

Tudor Pendiuc este suspectat de DNA de săvârșirea unor fapte de corupție, și anume, abuz în serviciu și luare de mită, în legătură cu inițierea unui proiect de modernizare a serviciului public de transport local de călători în Pitești, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit datelor de la dosar, mita în acest caz se ridică la 1 milion de euro.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…