EXCLUSIV/Fata lui Iacobescu a fost pusă de PSD director la Spitalul Judeţean Slatina/Prietenul ei, unul din judecătorii de casă ai lui Bercea Mondial-VIDEO

EXCLUSIV/Fata lui Iacobescu a fost pusă de PSD director la Spitalul Judeţean Slatina/Prietenul ei, unul din judecătorii de casă ai lui Bercea Mondial-VIDEO

La momentul declanşării scandalului Bercea Mondial/Mircea Băsescu, PSD a încercat, prin toate mijloacele, să-l arunce pe interlop doar în curtea PDL/Băsescu. Realitatea este, însă, cu toate alta. Din investigaţiile pe care le-am făcut au rezultat următoarele. Fiica procuroruluii Eugen Iacobescu, avocata Diana Iacobescu-foto de la eveniment-, a fost prezentă în ziua de 28 07 2009, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Olt unde interlopul Bercea Mondialul a fost instalat de către regele ţiganilor, Florin Cioabă, ,,Preşedinte Internaţional al Romilor din România,,. La acel moment, preşedintele organizaţiei PSD-Olt, era actualul senator UNPR, Ion Toma, iar preşedinte al CJ-Olt, ca şi acum, Paul Stănescu. Mai mult, senatorul Ion Toma si preşedintele Paul Stănescu au transmis prin intermediari mesajul de salut pentru interlopul Bercea Mondialul. La şedinţă a fost prezent şi actualul deputat PSD Emil Moţ, a cărei mamă este judecător la Curtea de Apel Craiova, şi cel care a adus in sală un mare număr de ţigani, susţinători ai interlopului. 

Diana Iacobescu, membru PSD, era, la acea dată, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Proaspăt numită de ministrul sănătăţii, Ion Bazac, la propunerea Organizaţiei Judeţene a PSD. Ea îl înlocuise pe interimarul Octav Oprescu, nimeni altul decât tatăl celui care apare în filmuleţul de mai jos de-a dreapta lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, Marius Oprescu, prim-vicepreşedinte al PSD Olt şi vicepreşedinte al CJ Olt.

Tot la acea dată, Diana Iacobescu era combinată cu doi crai din Slatina. Unul era judecătorul Marian Piţu, iar celălalt era omul de afaceri Marian Chitea. Marian Piţu, un prieten vajnic al alcoolului, era cunoscut în Slatina ca fiind un apropiat al lui Bercea Mondial. Sursele noastre spun că Pitu şi Bercea i-au obţinut fiicei lui Iacobescu funcţia de manager la SJU Slatina. Cert este că nici PDL n-a făcut prea mare tam-tam în legătură cu această numire. Celălalt ocupant al vieţii sentimentale a Dianei, Marian Chitea, care ocupa şi el funcţia de director general la Hidroserv Olt, era la acea dată, un important lider local al PDL şi prieten de suflet al fostului primar, actual senator, Darius Vâlcov.

Însă important de ştiut este faptul că judecătorul Marian Piţu a jucat şi va juca probabil şi în continuare, un rol important în desfăşurarea alegerilor.

 Judecătorul Marian Piţu a avut roluri extrem de importante cu ocazia scrutinului pentru alegerile parlamentare din anul 2008 şi al alegerilor prezidenţiale din anul 2009. În anul 2009, Marin Pitu a fost membru al Biroului Electoral Central, iar în noiembrie-decembrie 2009, magistratul a ocupat funcţia de preşedinte al Biroului Electoral Judeţean Olt.

Filmuleţul cu regi, preşedinţi, ţigani şi mulţi pesedişti.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante