EXCLUSIV/Gâdea, de ce nu ne povesteşti nimic despre nea Virgil, omul care îţi aducea plicul cu indicaţiile de la stăpânul tău?

EXCLUSIV/Gâdea, de ce nu ne povesteşti nimic despre nea Virgil, omul care îţi aducea plicul cu indicaţiile de la stăpânul tău?

Pentru că gradul de manipulare de la Antena3 a atins punctul critic şi riscă să se transforme, cu ajutorul armatei de prostovani de la PSD, care va fi trimisă să protesteze pentru ,,libertatea presei'', într-o nouă bătaie de joc la adresa României, credem că a sosit momentul să spunem câteva adevăruri despre acest melc pomădat care este Gâdea. Care acum, cu o făţărnicie fără seamăn, se erijează în victimă.

Păi, înainte de a se da victimă la televizor, minţind cu neruşinare că le iau procurorii baraca şi nu mai au de unde împroşca în oameni nevinovaţi cu acuzaţii fantasmagorice apărând de fapt un infractor, să spună acest mincinos ordinar cum îşi primea el, în fiecare zi, între orele 10.30-11.00, acasă, un plic sigilat.

Plicul, adus de fiecare dată de nea Virgil, conţinea indicaţiile de la Dan Voiculescu. Iar nea Virgil, dacă se întâmpla să fie urgenţe peste zi, venea de câte ori era nevoie. Cu plicul sigilat de la dom' Profesor. Iar indicaţiile erau date mai departe de acest flecuşteţ gelat. De ce nu le spune asta oamenilor în faţă dacă tot se erijează în apărătorul dreptăţii. Sau, de fapt, în spatele micilor cazuri sociale umflate cu pompa şi prezentate cu ochi bulbucaţi, s-a creat mereu lait-motiv pentru a-i face martiri pe  Adrian Năstase, Nicuşor Constantinescu, Constantin Nicolescu,etc?  Culminând cu demenţa de a călca în picioare toate instituţiile statului pentru a-l scoate basma curată pe Dan Voiculescu? 

Sau, acum, îi faci jocurile noului tău prieten, Victoraş? Şi îi prosteşti chiar şi pe ăia care, angajaţi mărunţi, se tem pentru ziua lor de mâine? Spune-le adevărul. Despre cum accepţi să fii de fapt, de trei luni de zile, adjunctul lui Adrian Ursu. De ce nu le spui asta, cinstit, colegilor tăi?

Pentru astăzi ajunge. Nu mai intrăm şi în amănuntele legate de banii postului pe care te lauzi că îl conduci. Nu-i aşa că sunteţi vai de mama voastră? Păi nu sunteţi lideri de piaţă, nu sunteţi voi singurii care trăiţi din veniturile pe care le faceţi din rating. Spune-le adevărul colegilor. Că dom' Profesor vă ţinea cu dinţii la gard. Iar acum bate vântul prin conturi. Nu daţi vina pe judecători şi procurori...

Spune oamenilor adevărul, gelatule!

Spune, măi Gâdea, că din banii făcuţi de Antena3 şi Antena, că tot v-aţi unit acum în cuget şi simţire, s-au dat 200.000 de euro pe merţanul lu' dom' Profesor, adică un Mercedes 500. Şi toate cheltuielile erau decontate tot de voi. Până şi mașina de escortă, că, de nu se putea, la rangul lui să nu posede aşa ceva, un Subaru Forester, a fost  cumpărată tot de voi.Până şi șoferii și aghiotanții lui Dan Voiculescu erau angajați ai posturilor TV Antena 1, Antena 3 și Euforia TV. Chiar şi nea Virgil... Spune tu, pe bune, cum, din lacrimile stoarse pe post de la bătrâni şi nevoiaşi, cumpăraţi luxul de nabab al lui Voiculescu... Şi, apoi, invită-i în stradă, să apere libertatea presei...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

2 Moment hilar în Qatar, cu doi bărbați care scot rapid telefoanele pentru a o poza pe Miss Croația | FOTO VIDEO

3 Scandal sexual online cu Cristina Pucean, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești

4 „Președinta” României, aroganțe într-un resort de lux din Elveția

5 VIDEO Americanii au prezentat oficial „drăcovenia” SF