EXCLUSIV/Ghiţă şi Ponta pregătesc lichidarea Antenei3/La o săptămână după condamnarea lui Voiculescu, trei membri CNA vor propune suspendarea licenţei

Ghiţă şi Ponta pregătesc lichidarea Antenei3. La o săptămână după condamnarea lui Voiculescu, trei membri CNA vor propune suspendarea licenţei postului de televiziune al cărui director este Mihai Gâdea. Acesta a fost întrebat de Victor Ponta, discret, acum două săptămâni, la Neptun, care crede el că sunt şansele ca ei, adică grupul care asigură audienţa postului, să supravieţuiască economic unei eventuale condamnări a patronului. Dându-i astfel de înţeles, subtil, că mai sunt şi alte variante în viaţă. Aceste lucruri au fost discutate de Gâdea cu amicii săi. Iar propunerea lor a fost ca el, dacă vor fi atacaţi în vreun fel de Ponta sau oamenii săi, să-şi depună candidatura la prezidenţiale şi să strice toate aranjamentele. Însă această variantă este luată în calcul şi de tabăra Ghiţă-Ponta. Şi nu vor să rişte. Mai ales că Ghiţă, un individ exacerbat de orgolios a lăsat să se înţeleagă tuturor apropiaţilor că el va fi jupânul pe plantaţie. Şi mereu le dă exemplul cu Dan Diaconescu. Ca un amănunt de culoare vă spunem că singurii complici la lichidarea OTV au fost şefii B1. Care, în prostia lor, sau nu, au dus postul, de pe locul 2 pe locul 3. în topul audienţelor. Dar cine îşi mai aduce aminte astfel de amănunte acum? Mai stă cineva să rememoreze cum, înainte şi după închiderea OTV, zbierau, unii, la B1, cu ochiii bulbucaţi, că OTV-ul este o ruşine, un gunoi social. Gunoiul s-a mutat la RTV. Şi trăieşte bine-mersi...Iar acum, deja se livrează către evz.ro documente din care rezultă că Antena3 are mari datorii... Şi, apropo de informaţia privind B1. Noi n-am spus că B1 s-a predat lui Ponta. Noi am spus în clar că B1 s-a predat PSD.

Acesta nu este un scenariu. Este o realitate, din păcate. Pentru că asta este ţara în care am ajuns să trăim. Ţara unde Sebastian Ghiţă încheie contracte de zeci de milioane cu statul, numai pe licitaţii aranjate. Şi, incredibil, nu i se întâmplă nimic. Şi nici zecilor de interpuşi. 

Undeva, lucrurile nu sunt curate. Cineva veghează şi protejează aceste mascarade.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Fostul premier Tudose îndeamnă oamenii să voteze cu Iohannis! „Nu e vorba despre un vot cu inima, ci despre un…

2 HOPA! Dăncilă a predat Organizarea întreprinderii socialiste. A picat treapta I, a IIa și admiterea la faculta…

3 BREAKING Ce scrie în raportul Jandarmeriei despre 10 august, păstrat secret până săptămâna trecută

4 ALERTĂ / Noi informații-bombă din dosarul 10 august, desecretizat de Guvern / Document INTEGRAL

5 Citiți și voi cum proceda PSD pentru a pune pe funcții slugoii de partid / Studiu de caz: Cum a ajuns ăsta șeful…

recomandări

Te ia DNA: Ioan Chelaru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?