Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, săltat din Germania și dus la DNA

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, săltat din Germania și dus la DNA

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost adus în urmă cu câteva ore, sub escortă, la sediul DNA Timișoara.

Ciuhandu a fost adus la Timișoara din Germania, de o echipă a anchetatorilor, trimisă peste graniță special pentru acest lucru.

Procurorii structurii centrale a DNA realizează de luni o anchetă de amploare la Primăria Timişoara. Ancheta vizează modul în care sute de locuinţe din Timişoara au fost vândute în baza Legii 112, care permitea vânzarea locuinţelor către chiriaşi. Verificările Corpului de Control al Guvernului, care au vizat retrocedările de imobile şi vânzările de locuinţe pe Legea 112 s-au finalizat cu sesizarea DNA, structura centrală.

Surse din cadrul municipalităţii au declarat luni că procurorii anticorupţie au solicitat o serie de documente referitoare la vânzarea locuinţelor pe Legea 112. Mai exact, procurorii DNA ar fi cerut contractele de vânzare-cumpărare asupra cărora există suspiciuni că s-au încheiat ilegal pe timpul administrației Ciuhandu, notează ziuadevest.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

2 Cursă entuziasmantă la JO 2020! Ancuța Bodnar și Simona Radiș și-au spulberat adversarele în calificări și sun…

3 Ceva mai penibil nu există...

4 Așa o fi?

5 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește