Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, săltat din Germania și dus la DNA

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, săltat din Germania și dus la DNA

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost adus în urmă cu câteva ore, sub escortă, la sediul DNA Timișoara.

Ciuhandu a fost adus la Timișoara din Germania, de o echipă a anchetatorilor, trimisă peste graniță special pentru acest lucru.

Procurorii structurii centrale a DNA realizează de luni o anchetă de amploare la Primăria Timişoara. Ancheta vizează modul în care sute de locuinţe din Timişoara au fost vândute în baza Legii 112, care permitea vânzarea locuinţelor către chiriaşi. Verificările Corpului de Control al Guvernului, care au vizat retrocedările de imobile şi vânzările de locuinţe pe Legea 112 s-au finalizat cu sesizarea DNA, structura centrală.

Surse din cadrul municipalităţii au declarat luni că procurorii anticorupţie au solicitat o serie de documente referitoare la vânzarea locuinţelor pe Legea 112. Mai exact, procurorii DNA ar fi cerut contractele de vânzare-cumpărare asupra cărora există suspiciuni că s-au încheiat ilegal pe timpul administrației Ciuhandu, notează ziuadevest.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /