FURTUNA DE PRAF în TIMIŞOARA. Trecătorii s-au oprit uimiţi să privească fenomenul neaşteptat

FURTUNA DE PRAF în TIMIŞOARA. Trecătorii s-au oprit uimiţi să privească fenomenul neaşteptat

Furtună de praf în Timişoara / FOTO: www.opiniatimisoarei.ro

Zona din jurul Muzeului Banatului a fost invaluita de praf, iar trecatorii s-au oprit uimiti sa priveasca fenomenul neasteptat, scrie opiniatimisoarei.ro.

In Timisoara, canicula care a pus stapanire pe oras in ultiemele zile, a fost inlocuita de vant si ploaie, anuntate dealtfel si de un cod galben de vreme rea. In cursul dupa amiezii, vantul puternic a ridicat praful de pe strazile aflate in santier, iar zonele invecinate au fost invaluite de acesta.

"Daca nici asta nu-i convinge pe cei din Primarie sa urgenteze ritmul lucrrilor, care mai mult stau decat inainteaza, atunci nu stiu ce i-ar mai putea imboldi. Pacat de palmieri, sau poate ca s-au simtit ca intr-o furtuna de nisip si le-a priit", a fost comentariul fotografului de ocazie.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…