Gabriel Biriș, Aristotel Marius Jude și Georgeta Corina Popescu - numiți secretari de stat; deciziile - publicate în MO

Gabriel Biriș, Aristotel Marius Jude și Georgeta Corina Popescu - numiți secretari de stat; deciziile - publicate în MO

Trei noi secretari de stat au fost numiți în funcții prin decizii ale premierului Dacian Cioloș, acestea fiind publicate vineri în Monitorul Oficial.

Este vorba despre: Gabriel Biriș — secretar de stat la Ministerul Finanțelor Publice, Aristotel Marius Jude și Georgeta Corina Popescu — secretari de stat în Ministerul Energiei, Întreprinderilor mici și mijlocii și Mediului de afaceri.

De asemenea, Valeriu Ciolan Nicolae a fost numit în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului, iar Cătălin-Lucian Roșan a fost numit, temporar, în funcția de secretar general al Ministerului Afacerilor de Interne. Până acum acesta din urmă a exercitat, tot temporar, funcția de secretar general adjunct în MAI.

În același timp, premierul a decis eliberarea din funcțiile de secretar de stat în Ministerul Energiei, Întreprinderilor mici și mijlocii și Mediului de afaceri a lui Mihai Adrian Albulescu și Valentin Aurel Brânzea.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului