Gabriel Biriș, Aristotel Marius Jude și Georgeta Corina Popescu - numiți secretari de stat; deciziile - publicate în MO

Gabriel Biriș, Aristotel Marius Jude și Georgeta Corina Popescu - numiți secretari de stat; deciziile - publicate în MO

Trei noi secretari de stat au fost numiți în funcții prin decizii ale premierului Dacian Cioloș, acestea fiind publicate vineri în Monitorul Oficial.

Este vorba despre: Gabriel Biriș — secretar de stat la Ministerul Finanțelor Publice, Aristotel Marius Jude și Georgeta Corina Popescu — secretari de stat în Ministerul Energiei, Întreprinderilor mici și mijlocii și Mediului de afaceri.

De asemenea, Valeriu Ciolan Nicolae a fost numit în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului, iar Cătălin-Lucian Roșan a fost numit, temporar, în funcția de secretar general al Ministerului Afacerilor de Interne. Până acum acesta din urmă a exercitat, tot temporar, funcția de secretar general adjunct în MAI.

În același timp, premierul a decis eliberarea din funcțiile de secretar de stat în Ministerul Energiei, Întreprinderilor mici și mijlocii și Mediului de afaceri a lui Mihai Adrian Albulescu și Valentin Aurel Brânzea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…