Gafă URIAŞĂ a DNA?/DOVADA care o înfundă pe Bica nu EXISTĂ?

Gafă URIAŞĂ a DNA?/DOVADA care o înfundă pe Bica nu EXISTĂ?

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a prezentat un document care răstoarnă, în mare parte, dovezile prin care procurorii susţin că fosta şefă a DIICOT a luat mită un teren.

Faptul că Bica ar fi primit aproximativ jumătate de hectar de teren pe malul lacului Snagov.

"Bica Alina Mihaela ajuta la realizarea scopului urmărit de către Cocoș Dorin și Cocoș Alin deoarece nivelul de reprezentare îi permitea să susțină interesul financiar ilicit al acestora și, în plus, motivația s-a dovedit profitabilă, căci a primit mită o cotă parte dintr-un teren", se arată în referatul DNA.

Voicu, apărătorul ales al fostului procuror șef DIICOT Alina Bica, a depus la dosar un document care, susține ea, ar răsturna, pur și simplu, acuzațiile aduse clientei sale și ar justifica necesitatea scoaterii ei imediate din arestul preventiv. Mai exact, respectivul document arată că prima soţie a lui Dorin Cocoş nu avea în proprietate terenul care ar fi ajuns la Alina Bica drept mită.

"În 2011, când s-ar fi făcut fapta, Alina Bica se presupune că a luat ceva ce nu exista, pentru că în 2011 neamul lui Cocoş nu avea acel teren. Deci doamna Bica se presupune că a semnat ceva pentru 16 milioane de euro pentru ceva ce nu exista, nu-i aparţinea lui Cocoş şi pentru care noi în acest moment avem două mandate de arest preventiv", a declarat Laura Voicu.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...