Galați: Tânăra decedată în incendiul din Capitală a fost adusă acasă

Galați: Tânăra decedată în incendiul din Capitală a fost adusă acasă

Sute de gălățeni au așteptat, duminică seara, cu lumânări în mâini, sosirea cortegiului funerar al Valentinei Florea, tânăra de 27 ani decedată în incendiul din clubul bucureștean Colectiv.

* LIVE UPDATE II Incendiu la clubul Colectiv din Capitală — Bilanțul deceselor a ajuns la 30; Raed Arafat: Este posibil să mai avem încă vreo 20 de decese în următoarea perioadă (FOTO / VIDEO)

Tânăra, căreia i se spunea Tina, a absolvit Facultatea de comunicare și relații publice SNSPA din București și lucra ca PR publicitate și marketing la o firmă din Capitală. Valentina mai are o soră, Gabriela, care însă în seara fatidică a rămas acasă. În club, alături de Valentina, mai era un grup de cinci prieteni, dar și logodnicul tinerei, care la anul își propusese să îmbrace rochia de mireasă.

,,Din păcate, cuvintele sunt acum de prisos. Ea nu mai este. Valentina era în club, dar era în zona toaletei când a luat foc. Ea fiind firavă nu a mai reușit să iasă. A murit intoxicată cu monoxid de carbon. A fost cumplit acolo. Ni s-a spus că a fost legea junglei. Doar ea a murit, ceilalți din grup s-au salvat', a spus Alexandru Nechifor, vărul tinerei decedate.

Familia tinerei este în stare de șoc, iar părinții și sora, cu lacrimi în ochi, au însoțit sicriul tinerei până în biserica Vovidenia.

Valentina va fi înmormântată marți în Cimitirul Sf. Lazăr.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

2 Așa o fi?

3 Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct! / O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pen…

4 DNA l-a trimis în judecată pe europarlamentarul PSD Claudiu Manda, „Olguțul”

5 Așa o fi?