GOI LA ÎNTÂLNIRE, o emisiune care la care te prezinţi dezbrăcat




GOI LA ÎNTÂLNIRE, o emisiune care la care te prezinţi dezbrăcat

În cadrul acestei emisiuni, după cum spune şi numele, oameni de sexe diferite,deocamdată, sunt lăsaţi în două colţuri diferite ale unei insule exotice, îşi leapădă frumos hainele sub un copac şi se prezintă la întâlnire goi-goluţi.

Realizatorii emisiunii s-au angajat că vor blura toate părţile ruşinoase ale celor implicaţi, dar, un "accident" petrecut la montaj a declanşat un binemeritat scandalul, care va creşte interesul în jurul emisiunii.

O concurentă a cunoscut plăcerea de a deveni populară după ce toate ecranele pe care a fost recepţionată emisiunea a expus, în funcţie de rezoluţia fiecărui aparat, clar şi explicit părţile sale intime. Un utilizator de Twitter a fost pe fază şi a postat imaginea compromiţătoare pe reţeaua de socializare.

Extrem de "inocentă", concurenta spune că a crezut în asigurările producătorilor că blurarea imaginilor va fi ridicată la rang de religie şi că nimic nu va scăpa ochiului vigilent al monteurilor. Ea se plânge că după difuzarea episodului prietenul său nici nu i-a mai răspuns la telefon, de parcă participarea la emisiune dezbrăcată ar fi fost echivalentă cu un simpozion pe teme de fizică cuantică.

În principiu, modelul spune că publicitatea făcută de VH1 părţilor sale intime valorează zece milioane de dolari, lucru pe care avocatul său l-a şi solicitat în instanţă.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...