Gorghiu: Am fost cu Blaga la MAI, discuția avea legătură cu moțiunea de cenzură

Gorghiu: Am fost cu Blaga la MAI, discuția avea legătură cu moțiunea de cenzură

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, luni, că a fost împreună cu Vasile Blaga la Ministerul de Interne, unde s-au întâlnit cu Gabriel Oprea, dar că discuțiile au vizat susținerea moțiunii de cenzură pe care liberalii au depus-o în Parlament, și nu cazul polițistului Bogdan Gigină.

"Am fost (la Ministerul de Interne — n.r.) împreună cu domnul Blaga, v-am și comunicat discuția atunci, nu cred că este o surpriză pentru nimeni. Cred că singura surpriză este pentru domnul Ponta care nu mai înțelege în ce realitate trăiește. Evident că nu are niciun fel de legătură discuția noastră cu domnul Oprea pe moțiune cu faptul că dorim în mod clar care este adevărul. Din păcate domnul Ponta ține morțiș să se situeze de partea ocultă a baricadei", a spus Gorghiu, la Parlament.

De asemenea, copreședintele liberal Vasile Blaga a spus, întrebat dacă pe viitor PNL va mai negocia cu UNPR pentru susținerea unei moțiuni de cenzură, că relația cu progresiștii va fi discutată în ședința BPN.

"În situația asta nu cred că mai avem ce negocia. (...) Noi am spus că vom avea o ședință de Birou Politic Național în care vom discuta în ansamblu relația noastră cu UNPR și cu ALDE, și atunci o să răspundem care sunt pozițiile", a arătat Blaga.

Premierul Victor Ponta a declarat luni că, strict politic, ceea ce se întâmplă în cazul vicepremierului Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, reprezintă o lecție pentru toți.

"Strict politic cred că e o lecție foarte bună pentru toți și pentru dl Oprea. Îmi aduc aminte că, în fiecare dimineață, îl chema Klaus Iohannis să-i spună să rupă coaliția să-l pună prim-ministru. După aceea, venea doamna Gorghiu la Ministerul de Interne, la cafea, după aia Predoiu înălța niște ode prin presă. Eh, mai bine...", a declarat premierul, înainte de ședința BPN al PSD.

Întrebat dacă Alina Gorghiu, copreședintele PNL, a fost la MAI, Ponta a spus: "Bineînțeles, înainte de moțiunea de cenzură".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…