Gorghiu: Am văzut azi un premier care disprețuiește legea și îi disprețuiește pe români

Gorghiu: Am văzut azi un premier care disprețuiește legea și îi disprețuiește pe români

Copreședintele PNL Alina Gorghiu afirmă că premierul Victor Ponta ''și-a comandat un vot în plenul Camerei Deputaților pentru a se face scăpat de justiție''.

''Am văzut azi un premier laș, un premier care își calcă propriile angajamente, un premier care disprețuiește legea și îi disprețuiește pe români. În doar două zile, cu o viteză nemaiîntâlnită în cazul vreunui alt parlamentar, Victor Ponta și-a comandat un vot în plenul Camerei Deputaților pentru a se face scăpat de justiție. Din păcate, Victor Ponta e un cerșetor de imunitate și un politician fără demnitate. De azi înainte, oamenii pot vedea și mai clar că Victor Ponta e un premier bolnav de putere, care face orice pentru a rămâne în funcție'', a scris Alina Gorghiu pe Facebook, marți, după votul dat în Camera Deputaților.

Ea afirmă că deputații PNL au votat la vedere și au votat în favoarea avizului cerut de DNA.

''Dar voturile noastre nu au fost de ajuns. Această majoritate a preferat, din păcate, să țină cu Victor Ponta în loc să țină cu România. Parlamentul pierde în continuare din încrederea cetățenilor; acesta este riscul real la adresa democrației românești, nu lovituri de stat închipuite'', adaugă copreședintele PNL.

Plenul Camerei Deputaților a aprobat marți hotărârea de respingere a începerii urmăririi penale față de premierul Victor Ponta cu 231 voturi "pentru" și 120 "împotrivă".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!