Grav accident rutier produs în Ungaria. Un autocar cu 28 de români la bord s-a răsturnat în apropiere de Mako

Potrivit unor surse judiciare, incidentul s-a petrecut în jurul orei 9.30 pe autostrada M43, iar la bordul autocarului se aflau circa 28 de persoane.

 Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Mako. Este vorba de un autocar cu număr de Galaţi, care efectua o cursă de la Roma.

 Sursele citate arată că autocarul s-a înclinat pe o parte şi s-a răsturnat, notează Mediafax. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de anchetatori şi de intervenţie ale autorităţilor maghiare.

 O persoană a murit, şi alte şase au fost grav rănite, în accidentul din Bulgaria

 Un alt accident în care a fost implicat un autocar care transporta români a avut loc duminică dimineaţă, în Bulgaria. Autocarul - în care se aflau 27 de români, dintre care doi şoferi, care veneau spre România din Turcia, de la Kuşadasi - s-a răsturnat în Pasul Republika din Bulgaria, între localităţile Gurkovo şi Veliko Târnovo, zonă muntoasă din ţara vecină.

 În urma accidentului din Bulgaria, o persoană a murit şi alte şase au fost rănite grav, fiind aduse cu elicoptere în Bucureşti şi internate la Spitalul Floreasca.

 Celelalte persoane care se aflau în autocarul implicat în accident au fost aduse în ţară cu un alt autocar, pus la dispoziţie de firma transportatoare. După ce au ajuns în ţară, 16 dintre acestea au mers, duminică, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru investigaţii. Trei dintre acestea au fost internate, dintre care două au rămas doar 24 de ore, pentru supraveghere şi vor fi externate luni.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, din primele informaţii furnizate de autorităţile bulgare, autocarul nu a adaptat viteza la condiţiile meteo şi, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

5 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația