Horodniceanu: Faptul că Alina Bica face obiectul unor dosare dovedește că instituțiile își fac datoria

Horodniceanu: Faptul că Alina Bica face obiectul unor dosare dovedește că instituțiile își fac datoria

Faptul că fostul șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Alina Bica face obiectul unor dosare de corupție dovedește că instituțiile își fac datoria, a declarat miercuri procurorul-șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu. ''Faptul că fostul șef al DIICOT face astăzi obiectul unor dosare de corupție nu face decât să dovedească faptul că instituțiile statului își fac datoria și indiferent cine și în ce poziție te afli la un moment dat urmează să răspunzi penal pentru tot ceea ce săvârșești'', a spus Horodniceanu, care a participat la o lansare de proiect vizând asistența acordată mai multor state pentru a răspunde eficient amenințărilor din spațiul virtual.

El a subliniat că fostul șef al DIICOT nu are legătură neapărat cu instituția în sine, iar imaginea acesteia nu a fost ''șifonată'' niciodată.

Întrebat de jurnaliști de ce a cerut redeschiderea dosarului în cazul procurorului Lucian Papici, acesta a precizat: ''Nu a cerut conducerea DIICOT redeschiderea, pentru că nu am fost sesizați cu nimic de acest gen, deci toate acestea se fac la sesizări''.

Horodniceanu a menționat că dacă există un dosar de urmărire penală vizând un procuror DIICOT acesta nu rămâne în cadrul instituției. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …