Hunedoara: Sute de persoane au însoțit-o pe ultimul drum pe Maria Vulcu, una dintre victimele din Colectiv

Hunedoara: Sute de persoane au însoțit-o pe ultimul drum pe Maria Vulcu, una dintre victimele din Colectiv

Peste cinci sute de persoane, prieteni, foști colegi și cunoscuți au însoțit-o marți, pe ultimul drum, pe Maria Vulcu, o arhitectă de 30 de ani, din Deva, care și-a pierdut viața în tragedia de vineri seara de la Clubul Colectiv din București. 

Înmormântarea a avut loc în cimitirul din orașul Simeria, ceremonialul sobru fiind oficiat de un sobor de preoți. Zeci de coroane de flori au însoțit cortegiul funerar în drumul spre cimitir.

Maria Vulcu a absolvit Liceul de Arte 'Sigismund Toduță' din Deva, iar apoi Facultatea de Arhitectură din Timișoara. Fosta ei dirigintă, Rodica Molnar, a descris-o pe Maria ca fiind unul dintre elevii foarte buni, într-o clasă de elită, în care toți copiii au terminat liceul cu medii de 9 și 10.

Maria este una dintre cele trei victime din județul Hunedoara care au avut de suferit în urma tragediei de la Clubul Colectiv din București.
În prezent, în Spitalul de Arși se mai află internată o tânără din Deva, starea ei de sănătate fiind mai bună. De asemenea, între răniți se mai află un tânăr de 21 de ani, din Petroșani, student la ASE București, acesta aflându-se în stare gravă.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…