Hunedoara: Un mort și zece răniți pe DN 7, în urma tamponării dintre un microbuz de călători și o dubiță

Hunedoara: Un mort și zece răniți pe DN 7, în urma tamponării dintre un microbuz de călători și o dubiță

Un bărbat a murit, iar zece persoane au fost rănite, joi dimineața, în urma unui accident de circulație care a avut loc pe DN 7, în zona localității hunedorene Săcămaș, după ce o autoutilitară condusă de un șofer maghiar s-a tamponat cu un microbuz în care se aflau zece călători din Republica Moldova.

Toți răniții au fost transportați cu ambulanțele la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Deva, doar una dintre victime fiind în stare gravă.

Din primele verificări ale poliției, se pare că șoferul autoutilitarei ar fi adormit a volan, a intrat pe contrasens și apoi s-a tamponat cu microbuzul de călători, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nițu.

La fața locului au intervenit patru ambulanțe de la SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță, alături de alte patru mașini complexe, prevăzute cu dispozitive de descarcerare, ale pompierilor militari.

'Ajunse la locul intervenției echipajele de pompieri au constatat că într-o autoutilitară se afla încarcerat șoferul, în vârstă de 20 de ani, probabil decedat pe loc în urma accidentului. Din microbuzul de persoane pompierii SMURD au asistat medical zece persoane care prezentau multiple traumatisme. Dintre acestea doar o victimă este în stare gravă', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, maior Anemona Doda.

Operațiunile de descarcerare, extragere a victimelor și preluare a acestora de ambulanțe au impus blocarea circulației pe DN 7 timp de două ore, interval în care s-a circulat pe rute alternative. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...