IGPF: Aproximativ 134.500 de persoane, prin punctele de trecere a frontierei românești, în ultimele 24 de ore

IGPF: Aproximativ 134.500 de persoane, prin punctele de trecere a frontierei românești, în ultimele 24 de ore

Aproximativ 134.500 de persoane și 35.000 de mijloace de transport au trecut, în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei românești, atât pe sensul de intrare cât și pe cel de ieșire din țară.

Potrivit unui comunicat al IGPF remis joi AGERPRES, în intervalul menționat, polițiștii de frontieră au constatat cinci infracțiuni și 11 contravenții săvârșite de cetățeni români și străini, valoarea amenzilor aplicate ridicându-se la aproximativ 5.500 de lei.

De asemenea, au fost descoperite bunuri care depășeau plafonul vamal admis ori suspectate a fi contrafăcute, în valoare totală de 200.000 de lei.

Totodată, din motive legale, nu s-a permis intrarea în țară a opt cetățeni străini și ieșirea din România a 12 cetățeni români.

AGERPRES/(AS — autor: Sorin Peneș, editor: Andreea Rotaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...