IGPR: 20 de persoane reținute, în urma perchezițiilor la evazioniști cu produse feroase

IGPR: 20 de persoane reținute, în urma perchezițiilor la evazioniști cu produse feroase

Douăzeci de persoane au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate în urmă cu o zi la persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani, în domeniul comerțului cu produse feroase, ce ar fi produs un prejudiciu de 10 milioane de euro.

"În dimineața de 23 iunie, Poliția Română a efectuat 151 de percheziții și a pus în aplicare 116 mandate de aducere la persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani, în domeniul comerțului cu produse feroase. Perchezițiile au fost efectuate în municipiul București și în județele Ilfov, Iași, Călărași, Giurgiu, Vâlcea, Teleorman, Argeș și Dâmbovița", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) remis miercuri AGERPRES.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani, cu 20 de persoane în stare de reținere, urmând a fi prezentate magistraților.

Dosarul penal este instrumentat de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 București, duminică seara...

3 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…

4 Așa o fi?

5 Ce este „Mertvaya Ruka” sau „Mâna Moartă”, Mașinăria Apocalipsei a Rusiei