IGPR: Percheziții în Buzău la persoane bănuite de ilegalități în domeniul silvic; prejudiciu - peste 100.000 lei

IGPR: Percheziții în Buzău la persoane bănuite de ilegalități în domeniul silvic; prejudiciu - peste 100.000 lei

Polițiștii din Buzău efectuează vineri dimineață zece percheziții la persoane bănuite de tăiere ilegală de arbori, furt de arbori și tăinuire, 13 persoane urmând să fie conduse la audieri. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 107.000 lei, informează IGPR într-un comunicat transmis AGERPRES.

''La data de 24 iulie, 50 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, împreună cu specialiști silvici din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic și Vânătoare Focșani, efectuează 10 percheziții, pe raza județului Buzău. Activitățile se desfășoară într-un dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău'', precizează IGPR.

Potrivit sursei citate, sunt vizate 13 persoane bănuite că, în perioada 2014 — 2015, ar fi comis delicte silvice, care au prejudiciat fondul forestier.

La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău vor fi conduse 13 persoane, care sunt cercetate pentru tăiere ilegală de arbori, furt de arbori, complicitate la cele două infracțiuni și tăinuire. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Băăăă! / Avocata care i-a apărat pe Mike Tyson și pe Michael Jackson, cooptată în „echipa globală” de apărători ai fraților Andrew și Tristan Tate

4 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

5 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate