IGPR: Percheziții în Buzău la persoane bănuite de ilegalități în domeniul silvic; prejudiciu - peste 100.000 lei

Polițiștii din Buzău efectuează vineri dimineață zece percheziții la persoane bănuite de tăiere ilegală de arbori, furt de arbori și tăinuire, 13 persoane urmând să fie conduse la audieri. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 107.000 lei, informează IGPR într-un comunicat transmis AGERPRES.

''La data de 24 iulie, 50 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, împreună cu specialiști silvici din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic și Vânătoare Focșani, efectuează 10 percheziții, pe raza județului Buzău. Activitățile se desfășoară într-un dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău'', precizează IGPR.

Potrivit sursei citate, sunt vizate 13 persoane bănuite că, în perioada 2014 — 2015, ar fi comis delicte silvice, care au prejudiciat fondul forestier.

La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău vor fi conduse 13 persoane, care sunt cercetate pentru tăiere ilegală de arbori, furt de arbori, complicitate la cele două infracțiuni și tăinuire. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Andreea Esca, vedeta Pro TV, confirmată pozitiv cu noul coronavirus

2 ULTIMA ORĂ 20 de state din Europa interzic accesul românilor sau le impun restricții la intrarea pe teritoriil…

3 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

4 VIDEO Prins asupra faptului, amantul unei craiovence a fugit 3 kilometri în pielea goală, în timp ce soţul înş…

5 „Adio, Grecia! Nu mai mergem în viața noastră!” Revoltă pe forumuri, după ce Grecia a decis să suspende tempor…