IGPR: Percheziții la Constanța la administratorii a două societăți, bănuiți că ar fi prejudiciat statul cu 3 milioane de lei

IGPR: Percheziții la Constanța la administratorii a două societăți, bănuiți că ar fi prejudiciat statul cu 3 milioane de lei

Polițiștii de la transporturi maritime au efectuat joi percheziții la administratorii a două societăți comerciale, bănuiți că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu 3.000.000 de lei, prin evaziune fiscală în domeniul IT și în turism. De asemenea, au fost puse în aplicare două mandate de aducere pentru administratorii în cauză.

"La data de 21 ianuarie, polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime din cadrul Direcției de Poliție Transporturi — IGPR, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat două percheziții, pe raza municipiului Constanța și a localității Cobadin", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) remis joi AGERPRES.

Au fost vizate locuințele administratorilor a două societăți comerciale, bănuiți de evaziune fiscală în domeniile IT și turism.

"Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracțională este de aproximativ 3.000.000 de lei", se arată în comunicat.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale