Incidente la mitingul PMP din Piaţa Victoriei. Sute de persoane cer demisia lui V. Ponta. Jandarmeria: Adunarea nu respectă condiţiile legale

Incidente la mitingul PMP din Piaţa Victoriei. Sute de persoane cer demisia lui V. Ponta. Jandarmeria: Adunarea nu respectă condiţiile legale

Sute de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei pentru a cere demisia lui Victor Ponta. Jandarmeria Bucureşti a precizat că protestul nu este autorizat.
 
 Oamenii cer demisia premierului şi strigă lozinci împotriva lui Victor Ponta.

La protest s-au înregistrat incidente, întrucât oamenii au pătruns prin cordonul de jandarmi şi au încercat să blocheze circulaţia în zonă.

 

Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei a declarat pentru Digi24 că această adunare publică nu respectă toate condiţiile legale de desfăşurare.

„Am luat măsuri de limitare a spaţiului. Mai multe persoane au reuşit să forţeze blocarea traficului rutier în zona Pieţei Victoria. S-au format cordoane de jandarmi. Vom identifica persoanele responsabile de aceste incidente”, a declarat reprezentantul Jandarmeriei.

Ştire în curs de actualizare -

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Așa o fi?

5 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD