Întârzieri de peste 60 de minute la trenurile care sosesc miercuri în Gara de Nord din Bucureşti

Trenurile care sosesc miercuri în Gara de Nord din Bucureşti din oraşe ca Piteşti, Suceava sau Buzău înregistrează întârzieri care depăşesc o oră, după ce Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA a anunţat marţi întârzieri de până în 60 de minute.

Întârzieri de peste 60 de minute la trenurile care sosesc miercuri în Gara de Nord din Bucureşti (Imagine: Marcella Dragan/ Mediafax Foto)

Astfel, potrivit site-ului www.cfr.ro, care updatează imagini live cu panoul de Plecări - Sosiri din centrul Gării de Nord, cea mai mare întârziere la ora 16.00 este cea de 65 de minute, a trenului IR 1786, care ar fi trebuit să sosească de la Piteşti la ora 15.00.

Alte trenuri care prezintă întârzieri în aceste momente sunt: IR 1652 din Suceava (50 de minute), IR 1824 din Deva (55 de minute) şi IR 1788 din Piteşti (25 de minute).

Marţi, Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA a anunţat că trenurile ar putea avea întârzieri la destinaţie de 30-40 de minute, în medie, din cauza limitărilor de viteză introduse din cauza caniculei, însă trenurile de lung parcurs, care tranzitează mai multe judeţe aflate sub avertizarea ANM de caniculă, ar putea avea întârzieri de până la 60 de minute.

"Astfel, în data de 12 august, începând cu ora 11.30, viteza de circulaţie a trenurilor de marfă şi de călători se reduce cu 10-50 km/h faţă de viteza normală, pe anumite secţii de cale ferată. Această măsură este necesară în perioadele caniculare pentru ca traficul feroviar să se desfăşoare în condiţii de siguranţă", a informat CFR SA în comunicat.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi date din exit-poll-uri / Marian Oprișan pierde șefia CJ Vrancea în favoarea PNL! Situație critică la Neamț, …

2 LIVE Alegeri locale 2020 / Prezență la vot de 41,48% la ora 19. În București - 31.86% / Trei județe trec de 50%

3 Priviți cum arată Gâdea... Pieleanu anunță 5 surprize la București!

4 Situația în exit-poll-uri la ora 16.30: PNL va înregistra un scor național fără precedent! Nicușor Dan-41%, Fi…

5 LIVE Alegeri Primăria București / Prezența la vot în București, cu 4 puncte mai mare decât în 2016 la ora 19