Ioana Costescu, adusă la DNA Ploiești

Ioana Costescu, adusă la DNA Ploiești

Ioana Costescu, o apropiată a primarului sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a fost adusă joi seara la sediul DNA Ploiești unde va fi audiată de procurorii anticorupție.  La DNA Ploiești este audiat de peste patru ore Andrei Chiliman , în dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Herțanu.

La DNA Ploiești va fi adus și Vlad Moisescu, pentru audieri.

Procurorii DNA Ploiești anchetează fapte care se referă la plata unei sume de 300.000 de lei, în vara anului 2012, numerar, la sediul Primăriei sectorului 1, Vlad Moisescu intrând în posesia banilor prin intermediul unor persoane de încredere — Ioana Costescu și consilierul local Ion Brad , după cum au declarat joi, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Sursele citate au susținut că persoane ce dețin sau au deținut funcții în partide politice, precum și funcționari publici cu atribuții de conducere ar fi pretins și primit sume de bani pentru atribuirea contractelor de utilitate publică pentru Sectorul 1 București.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?