Iohannis: Spiritul Crăciunului constă în a celebra înțelegerea, suntem datori să ni-i amintim pe cei neajutorați

Iohannis: Spiritul Crăciunului constă în a celebra înțelegerea, suntem datori să ni-i amintim pe cei neajutorați

Președintele Klaus Iohannis spune că spiritul Crăciunului constă în a celebra înțelegerea, el transmițând și un mesaj special românilor din străinătate să nu-și piardă speranța arătându-se încrezător că situația României va continua să se îmbunătățească.

"Nașterea Domnului este sărbătoarea pe care cu toții o așteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Crăciunului constă în a-i simți alături pe toți cei dragi și a celebra generozitatea, buna înțelegere și liniștea. Cu atât mai mult în aceste momente suntem datori să ni-i amintim pe cei neajutorați, pe cei singuri, pe cei împovărați de boală sau de sărăcie și să încercăm să le aducem puțin alinare", afirmă Iohannis într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook .

Nașterea Domnului este sărbătoarea pe care cu to?ii o așteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Crăciunului constă în a-i simți alături pe toți cei dragi și a celebra generozitatea, buna înțelegere și liniștea. Crăciun fericit tuturor!

Posted by Klaus Iohannis on Thursday, December 24, 2015

El a transmis românilor din afara granițelor să fie încrezători, declarându-se convins că situația României va continua să se îmbunătățească.

"Un gând special se îndreaptă și către voi, românii plecați la muncă în străinătate, care vă petreceți sfintele sărbători departe de casă. Sunt copii care de Crăciun nu stau la masă cu părinții, sunt părinți care simt și mai dureros acum dorul de familia din țară. Vă îndemn să nu vă pierdeți speranța. Sunt încrezător că situația României va continua să se îmbunătățească de la an la an, iar cei care sunteți acum obligați să vă câștigați existența peste hotare veți putea reveni acasă. Crăciun fericit tuturor!", a încheiat președintele Iohannis.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria