Iohannis: Sunt cutremurat și profund îndurerat de tragicul eveniment din Capitală

Iohannis: Sunt cutremurat și profund îndurerat de tragicul eveniment din Capitală

Risc Seismic

Președintele Klaus Iohannis a transmis, într-o postare pe Facebook, compasiune și solidaritate față de familiile celor afectați de incendiul izbucnit într-un club din Capitală.
 "Sunt cutremurat și profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toți, pentru națiunea noastră și pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune și solidaritate față de familiile celor afectați de această tragedie. Totodată, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de întregul sprijin al celor implicați în operațiunile de salvare și îi rog să aibă încredere că instituțiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate. Vă chem pe toți să fim alături de familiile îndurerate și să dăm dovadă de solidaritate și de compasiune", a scris șeful statului .

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a anunțat la scurt timp după producerea incendiului că în Ministerul de Interne este alarmă generală.

"E alarmă generală în MAI. (...) Sunt 25 de morți. L-am informat și pe președintele Iohannis", a spus Oprea, care se află la locul tragediei.

Alte 88 de persoane au fost transportate la spitalele de urgență din București, a anunțat și secretarul de stat în MAI Raed Arafat. AGERPRES

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia