IPJ Botoșani vizat de perchezițiile DNA (surse)

IPJ Botoșani vizat de perchezițiile DNA (surse)

Procurorii DNA efectuează marți percheziții la Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. Sursele citate au menționat că este vorba despre ridicare de documente, fără a fi implicate anumite persoane. De asemenea, potrivit surselor citate, nu vor fi audieri în acest caz.

Direcția Națională Anticorupție a informat că procurorii efectuează marți percheziții în 7 locații din sediul unei instituții publice din municipiul Botoșani, într-un dosar privind fapte comise în perioada 2014 — 2015.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2014 — 2015. În cursul zilei de 5 mai, ca urmare a obținerii autorizațiilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații din sediul unei instituții publice din municipiul Botoșani", se arată într-un comunicat al DNA transmis marți AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Guvernul elimină haosul liberalizării pieței energiei / Consumatorii vor putea primi reduceri de preț…

2 Ioan Stoica, patronul Caritas, a fost evacuat în plină iarnă și doarme sub cerul liber. Ajuns la 76 de ani, tr…

3 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

4 15 medici şi asistente, condamnaţi după ce au eliberat 1.000 de adeverinţe false / Patroana clinicii, 8 ani şi 4…

5 Ăsta pute a Secu de îți mută nasul / Cine este Gheorghe Dimitrescu, personajul urmărit penal alături de Dragnea