IPJ Botoșani vizat de perchezițiile DNA (surse)

IPJ Botoșani vizat de perchezițiile DNA (surse)

Procurorii DNA efectuează marți percheziții la Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. Sursele citate au menționat că este vorba despre ridicare de documente, fără a fi implicate anumite persoane. De asemenea, potrivit surselor citate, nu vor fi audieri în acest caz.

Direcția Națională Anticorupție a informat că procurorii efectuează marți percheziții în 7 locații din sediul unei instituții publice din municipiul Botoșani, într-un dosar privind fapte comise în perioada 2014 — 2015.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2014 — 2015. În cursul zilei de 5 mai, ca urmare a obținerii autorizațiilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații din sediul unei instituții publice din municipiul Botoșani", se arată într-un comunicat al DNA transmis marți AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”